Reisbed Keuzehulp

Een reisbedje is een lichtgewicht bedje en daarom uiterst geschikt voor op vakantie of wanneer je baby gaat logeren. Een reisbedje moet voor de baby een fijn bedje zijn om in te slapen en voor jou eenvoudig zijn om mee te nemen. Een reisbed voor je baby, weegt ongeveer 9 kilogram inclusief transsporttas en is makkelijk en snel te monteren.

Waar moet je op letten bij het kopen van een reisbedje?
- Wil je een reis-/campingbed met of zonder wieltjes? Wil je er mee over de camping kunnen lopen, dan zijn wieltjes handig.
- Reisbedjes wegen ongeveer 9 kilo, maar sommige reisbedjes zijn lichter. Handig om rekening mee te houden voor op reis.
- Let op de opties en de accessoires bij het reisbedje. Sommige bedjes worden met matrasje geleverd, maar sommige bedjes zonder.

Gebruiksaanwijzingen reisbed:
Een reisbedje moet volledig opgezet worden vóór gebruik. Zorg ervoor dat de vier stangen vastgeklikt zijn. Let op met het gebruik van kussens, check of kussens of andere voorwerpen uw kind toelaten eruit te klimmen. In de meeste gevallen is een reisbed geschikt voor kinderen die kleiner zijn dan 90 centimeter, het is onmogelijk voor uw kindje om dan uit het bedje te klimmen. Maar laat uw kind nooit onbewaakt achter. Houd een oogje in het zeil. Indien u gebruik maakt van een bijkomend matrasje, zorg er dan voor dat de markering (500 mm onder de bovenrand) in het campingbedje zichtbaar blijft.

Je kunt gemakkelijk online een reisbedje bestellen bij ons. Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Reisbedje.be ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: