Over reisbedje.be

Reisbedje.be is de online babysuperstore voor de aanschaf van een campingbedje of reisbed in België of Nederland.

Onze reisbedden webwinkel levert met een super service en dat tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment reisbedjes biedt Reisbedje.be alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Kopen bij reisbedje .be doe je, omdat…

  • je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment reisbedjes
  • je veel reisbedden binnen één dag bezorgd krijgt
  • je je bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk

 

Je bent altijd welkom bij Reisbedje.be

Onze reisbedden webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

Veilig betalen bij reisbedje.be

reisbedje.be heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is Rabobank 1139.05.564.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer is NL83 RABO 0113905564, de BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle reisbedjes

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle artikelen uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Thuisbezorgen van reisbedjes op ieder adres

De populairste reisbedjes worden al binnen één werkdag geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling, die de maximale afmeting van het product van 70 cm  niet overschrijdt.

Retourservice voor bedjes

Heb je besteld, maar er is een dwingende reden waarom je het reisbedje niet wilt? Het artikel kun je in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 5 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket. (Dus niet in het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Reisbedje.be ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: